TestUtbildningar inom båtpraktikintyg i Stockholm

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i båtpraktikintyg och finns i Stockholm.
Använd vår söktjänst för att hitta båtpraktikintyg i Stockholm och andra båtutbildningar i Stockholm.
Läs mer information om båtpraktikintyg och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.
Läs mer om utbildningen till båtpraktikintyg och vilka krav som ställs på dig som elev.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Båtutbildning.se
Om båtutbildning.se Båtutbildning.se är ett ungt företag som erbjuder och bidrar till ett säkrare och tryggare båt..
  • Utbildningar: Förarintyg/Båtkörkort, Kustskepparintyg, VHF-Certifikat (SRC), Båtpraktikintyg, Förar-, och kustskepparintyg, Förarintyg på distans, VHF-kurs på distans
  • Städer: Göteborg, Stockholm, Distanskurs

Båtpraktikintyg i Stockholm

För dig som är intresserad av att skaffa ett Båtpraktikintyg i Stockholm, så kan det vara bra att veta att det finns två typer av intyg. Det första intyget, Båtpraktikintyg dager, är en utbildning där du får testa dina teoretiska kunskaper i praktiken under dagtid. Det andra intyget, Båtpraktikintyg mörker, fokuserar istället på att testa kunskaper när det saknas ljus.

Beroende på vad du har för planer efter din kurs för Båtpraktikintyg i Stockholm så kan det vara bäst att gå båda kurserna. Om du t.ex. planerar att ta ett Kustskepparintyg så är det ett krav att kunna uppvisa praktisk erfarenhet från båtlivet. Du måst du ha ett Båtpraktikintyg dager. Men vi rekommenderar alla som ska ta ett Kustskepparintyg att också gå kursen mörker. När du gör det kommer du att sätta dina kunskaper i en helt ny kontext. Du kommer t.ex. att träna på saker som att kunna bedöma avstånd i mörker och veta skillnaden på olika fyrar. Saker som kan vara väldigt viktiga att prova på innan det blir skarpt läge.

Om du istället planerar att ta ett förarintyg/båtkörkort så rekommenderar vi att du genomgår utbildningen för Båtpraktikintyg dager. Det finns inget krav för det, men det ger dig ovärderlig kunskap som man inte alltid kan ta till sig i skolbänken. Du kommer bl.a. få praktisk erfarenhet av navigering. Under kursen kommer du nämligen att både få ta ut kurs och sedan styra efter kursen med hjälp av kompass. Det blir dessutom fler andra praktiska övningar, inklusive ”man över bord”-träning.

Känner du dig sugen på ett Båtpraktikintyg i Stockholm? I så fall behöver du bara leta dig lite nedåt här på sidan och hitta knappen ”Boka”. När du trycker på den behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter. Efter det skickas automatiskt en intresseanmälan till den som är ansvarig för kursen.