TestUtbildningar inom kustskepparintyg i Malmö

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i kustskepparintyg och finns i Malmö.
Använd vår söktjänst för att hitta kustskepparintyg i Malmö och andra båtutbildningar i Malmö.
Läs mer information om kustskepparintyg och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.
Läs mer om utbildningen till kustskepparintyg och vilka krav som ställs på dig som elev.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Tyvärr har vi ännu inte fått in några utbildningar eller kurser i kustskepparintyg i Malmö

Kustskepparintyg i Malmö

Kursen för Kustskepparintyg i Malmö är ett måste för dig som vill framföra fritidsbåtar som är bredare än 4 meter och längre än 12 meter. Med ett Kustskepparintyg under bältet kommer du att få ut mer av livet på sjön. Med större kunskap och en större båt öppnar sig nya möjligheter, vare sig du är ute så fort du får en dag ledigt eller bara njuter någon enstaka vecka varje sommar.

Ett Kustskepparintyg kan ses som ett andra steg när det gäller utbildningar för båtlivet. Kursen är en fortsättning på förarintyg/båtkörkort-kursen. När du införskaffar ditt Kustskepparintyg kommer du att fördjupa dina kunskaper inom allt det du lärt dig på tidigare kurser. Dessutom kommer du att få lära dig mer inom mörkernavigering, att läsa elektroniska sjökort och fartygssäkerhet.

Din utbildning för Kustskepparintyg i Malmö kommer att avslutas med ett prov. Det består av två olika delar. Den första delen är en skriftlig del och du får två timmar på dig att slutföra den. Som andra del kommer ett muntligt prov. Då kommer den som är ansvarig för provet att förhöra dig igen med utgångspunkt för hur det skriftliga provet har gått. Kostnaden för att prövas för Kustskepparintyg är 450:-. Provet kan tas av alla som har fyllt 15 år och innehar ett förarintyg/båtkörkort sedan tidigare. Dessutom måste personen som vill ta ett Kustskepparintyg ha praktisk erfarenhet av att framföra en fritidsbåt. Det kan t.ex. vara ett båtpraktikintyg

När du tagit ditt Kustskepparintyg i Malmö kommer du att ha en annan syn på sjön och vara redo för nya utmaningar. Du kommer att längta efter fler erfarenheter och att testa dina vingar.

Känner du att ett Kustskepparintyg är nästa steg för dig? Då behöver du bara klicka på ”boka” här på sidan. När du gör det skickas en intresseanmälan direkt till den som har hand om utbildningen.