TestUtbildningar inom förar-, och kustskepparintyg i Malmö

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i förar-, och kustskepparintyg och finns i Malmö.
Använd vår söktjänst för att hitta förar-, och kustskepparintyg i Malmö och andra båtutbildningar i Malmö.
Läs mer information om förar-, och kustskepparintyg och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Tyvärr har vi ännu inte fått in några utbildningar eller kurser i förar-, och kustskepparintyg i Malmö

Förarintyg/Kustskepparintyg i Malmö

Om du vill framföra en båt som är längre än 12 meter och bredare än 4 meter behöver du gå en utbildning för ett Förarintyg/Kustskepparintyg i Malmö. De kunskaper du får från din kurs för Förarintyg/Kustskepparintyg kommer göra att du kan uppskatta fler saker med livet på sjön. Dels genom att du faktiskt har en kunskap som gör att du kan tackla större problem, men också att du faktiskt har rätten att framföra större båtar.

Förarintyg/Kustskepparintyg är ett andra steg för den som vill utbilda sig inom båtlivet. Det krävs nämligen att du klarat av det första steget, ett Förarintyg/Båtkörkort, för att få ta ett Förarintyg/Kustskepparintyg i Malmö. Du måste dessutom ha haft ditt Förarintyg/Båtkörtkort i minst en månad innan du har rätten att ta ditt Förarintyg/Kustskepparintyg.

Din utbildning för Förarintyg/Kustskepparintyg kommer att avslutas med ett prov som består av två delar. Den första delen du kommer att genomföra är ett skriftligt prov. Du har två timmar på dig att genomföra provet som samma dag kommer att följas upp av ett muntligt prov. Det muntliga provet baseras på det skriftliga provets resultat och du får svaret på hur det gått redan samma dag. Förutom att det krävs ett Förarintyg/Båtkörkort finns en åldersgräns på 15 år för att kunna ta ett Förarintyg/Kustskepparintyg. Du måste också kunna bevisa praktisk erfarenhet från skön. Det kan t.ex. göras genom ett Båtpraktikintyg. Kostnaden för att genomföra provet är 350:-.

Om du tror att ett Förarintyg/Kustskepparintyg är något för dig så kan du anmäla dig till en utbildning direkt här på sidan. När du hittat den utbildning som passar dig bäst så klickar du bara på ”Boka”-knappen här på sidan. När du fyllt i dina uppgifter så skickas automatiskt en intresseanmälan till den som är ansvarig för utbildningen för Förarintyg/Kustskepparintyg för den utbildning som du valt.