TestUtbildningar inom förarintyg/båtkörkort i Malmö

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i förarintyg/båtkörkort och finns i Malmö.
Använd vår söktjänst för att hitta förarintyg/båtkörkort i Malmö och andra båtutbildningar i Malmö.
Läs mer information om förarintyg/båtkörkort och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.
Läs mer om utbildningen till förarintyg/båtkörkort och vilka krav som ställs på dig som elev.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Tyvärr har vi ännu inte fått in några utbildningar eller kurser i förarintyg/båtkörkort i Malmö

Förarintyg/Båtkörkort i Malmö

En kurs för båtkörkort i Malmö ger dig de mest grundläggande kunskaperna om livet på sjön och vad du behöver veta om det. Det finns än så länge inget krav på båtkörkort för att få framföra en båt, men diskussioner pågår ständigt. Och även om det aldrig skulle bli ett krav att inneha båtkörkort så är det en nyttigbasutbildning för alla som tillbringar tid på en båt.

Du kommer under din tid på kursen lära dig allt ifrån navigation till sjölagen. Utbildningen lär dig grunderna för det hjälpmedel som finns för att navigera på sjön så som kompass och sjökort. Du kommer dessutom att få lära dig de grundläggande sjukvårdskunskaper och flera andra saker som är viktiga att veta när man befinner sig på sjön.

När du är klar med kursen är det bra om du utför en båtpraktik och skaffar ett båtpraktikintyg. Under en sådan utbildning kommer du kunna testa dina kunskaper i praktiken, på en riktig båt. Då kan du lättare koppla den teori du lärt dig till verklig användbarhet.

Vi har valt att ha utbildningar för båtkörkort i Malmö innan de blir ett krav. Vi har valt att göra detta då vi tror att desto mer kunskap man har, desto roligare får man på sjön. Redan med de baskunskaper som ett båtkörkort ger dig så kommer skärgården och havet öppnas framför dina ögon. Du kommer ha mycket bättre utsikter för att lyckas med dina planer. Dessutom kommer du förstå livet på sjön bättre och då kunna besöka platser du kanske knappt visste fanns.

Att gå en kurs för båtkörkort i Malmö är något vi varmt rekommenderar. Kursen passar den som precis börjat, men även dig som spenderat lite tid på sjön. Du kan anmäla dig direkt här på sidan genom att trycka på knappen ”Boka”. Då skickas en automatisk intresseanmälan till utbildaren.