TestUtbildningar inom båtpraktikintyg i Malmö

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i båtpraktikintyg och finns i Malmö.
Använd vår söktjänst för att hitta båtpraktikintyg i Malmö och andra båtutbildningar i Malmö.
Läs mer information om båtpraktikintyg och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.
Läs mer om utbildningen till båtpraktikintyg och vilka krav som ställs på dig som elev.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Tyvärr har vi ännu inte fått in några utbildningar eller kurser i båtpraktikintyg i Malmö

Båtpraktikintyg i Malmö

När det kommer till Båtpraktikintyg i Malmö så finns det två olika utbildningar. Den första av kurserna är ett praktiskt intyg för att framföra en båt när det är ljust, Båtpraktikintyg dager. Under den andra kursen lär du dig om hur du ska handskas med mörker och brist på ljus när du befinner dig på sjön, Båtpraktikintyg mörker.

Även om det inte är ett krav rekommenderar vi dig som planerar att ta, eller redan har tagit, ett förarintyg/båtkörkort genomgår kursen för Båtpraktikintyg i Malmö, åtminstone dager. Då får du chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper till praktiska. Du kommer bl.a. att få peka ut föremål i verkligheten och sedan på sjökortet, samt vice versa. Dessutom får du chansen att prova hur det är att ta ut kurs och styra efter kompass. Dagen innehåller också träning på ”man över bord”-manöver och flera andra övningar till sjöss.

För den som planerar att ta ett Kustskepparintyg så är Båtpraktikintyg dager ett krav. Alla som vill bli godkända Kustskeppare måste nämligen uppvisa praktisk erfarenhet över sin båtvana och kunskap.

Även om Båtpraktikintyg mörker inte är ett krav för Kustskepparintyg så är det ändå något vi rekommenderar. Då har du, när du bli Kustskeppare, redan erfarenhet av att navigera i mörker. Du kommer bl.a. ha lärt dig om olika typer av fyrar och får en del tips om hur du ska tänka när du försöker bestämma avstånd efter mörkrets intåg. Man kan enkelt säga att Båtpraktikintyg mörker innehåller navigering på en nivå som förväntas av den som ska ta Kustskepparintyg.

Känner du dig intresserad av att ta ett Båtpraktikintyg i Malmö? I så fall kan du scrolla ned på sidan och trycka på knappen ”Boka”. När du fyllt i dina uppgifter så kommer det att skickas en intresseanmälan till den som är ansvarig för utbildningen.