TestAlla båtutbildningar i Malmö

Följande båtutbildningar finns i Malmö.
Välj utbildning eller kurs i menyn ovan för att ytterligare specifiera din sökning eller välj företag nedan för att se deras utbud av båtutbildningar.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Tyvärr har vi ännu inte fått in några båtutbildningar eller båtkurser i Malmö

Malmö

Det finns flera båtutbildningar i Malmö. Här på sidan kommer du att hitta kurser som kan vara till gagn för både erfarna sjöbusar och landkrabbor som precis ska påbörja sitt liv på sjön.

Om du är ny på sjön och vill förbättra, eller införskaffa, grundläggande kunskaper så kan en kurs för förarintyg/båtkörkort i Malmö vara rätt väg att gå. Även om det än så länge inte är ett krav så tycker vi att ett förarintyg/båtkörkort alltid är att rekommendera. Särskilt för dig som inte har många års erfarenhet. Under utbildningen kommer du att lära dig allt du behöver veta för att säkert och smidigt kunna utnyttja din fritidsbåt. Du kommer att få grundläggande kunskaper inom allt ifrån sjövett och sjösäkerhet till navigation och en hel del mer.

Om du redan har ett förarintyg/båtkörkort så kan är ett Kustskepparintyg nästa steg för dig. Då kommer du att få bättre kunskaper inom allt det som lärs ut vid utbildningen för förarintyg/båtkörkort. Det inkluderar fördjupning inom bl.a. sjölagen, sjökort och de andra hjälpmedel som du har med dig för att navigera på sjön. Ett Kustskepparintyg är dessutom ett krav för att du ska få framföra båtar som är längre än 12 meter och bredare än 4 meter.

Vi vet att du kommer ha roligare på sjön när du blir kunnigare och mer erfaren. Du kommer kunna anta nya utmaningar och se nya möjligheter. Dessutom är det något som dina medresenärer också kommer kunna njuta av, inte bara du.

Du kan hitta fler utbildningar på sidan än de exempel som nämnts ovan. Allt du behöver göra är att klicka dig vidare till utbildningssidan. Då kommer du att hitta alla de båtutbildningar som erbjuds i Malmö och resten av Sverige. Där hittar du mer information om alla möjliga utbildningar och även länkar till anmälningar. Om du hittar en utbildning som passar dig behöver du bara klicka på ”Boka” och sedan skickas en intresseanmälan direkt till den som ansvarar för kursen.