TestUtbildningar inom kustskepparintyg i Göteborg

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i kustskepparintyg och finns i Göteborg.
Använd vår söktjänst för att hitta kustskepparintyg i Göteborg och andra båtutbildningar i Göteborg.
Läs mer information om kustskepparintyg och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.
Läs mer om utbildningen till kustskepparintyg och vilka krav som ställs på dig som elev.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Båtutbildning.se
Om båtutbildning.se Båtutbildning.se är ett ungt företag som erbjuder och bidrar till ett säkrare och tryggare båt..
  • Utbildningar: Förarintyg/Båtkörkort, Kustskepparintyg, VHF-Certifikat (SRC), Båtpraktikintyg, Förar-, och kustskepparintyg, Förarintyg på distans, VHF-kurs på distans
  • Städer: Göteborg, Stockholm, Distanskurs
Göteborgs Kungl. Segel Sällskap (GKSS)
  • Utbildningar: Förarintyg/Båtkörkort, Kustskepparintyg, Seglarintyg, VHF-Certifikat (SRC), Manöverintyg för högfartsbåt
  • Städer: Göteborg
Sjösportskolan
  • Utbildningar: Förarintyg/Båtkörkort, Kustskepparintyg, VHF-Certifikat (SRC), Manöverintyg för högfartsbåt, Fartygsbefäl klass VIII, Maskinbefäl klass VIII, Handhavande av snabba fartyg, Basic safety, Förarintyg + VHF, Mastef of Yachts, Master of Yachts, Plotter/ satellitnavigering, VHF bara för tjejer, Yacht master
  • Städer: Göteborg, Stockholm, Distanskurs
Spectre Marine AB
  • Utbildningar: Förarintyg/Båtkörkort, Kustskepparintyg, VHF-Certifikat (SRC), Radarintyg, Fartygsbefäl klass VIII, Maskinbefäl klass VIII, Handhavande av snabba fartyg, Körteknik, Prakt. körteknik, Prakt. säkerhet, Praktisk GPS, Praktisk radarnavigering
  • Städer: Göteborg, Smögen

Kustskepparintyg i Göteborg

För dig som vill framföra fritidsbåtar längre än 12 meter och bredare än 4 meter finns kurser för kustskepparintyg i Göteborg. Med kustskepparintyget kommer du kunna ta dig an större utmaningar på sjön. Vare sig det är med din egen båt eller en du lånar för några härliga svenska sommarveckor.

Man kan säga att kustskepparintyget är steg två av båtutbildningarna. Den är en slags fördjupning och fortsättning på förarintyget/båtkörkortet. Under kursen kommer du att förbättra dina kunskaper inom fartygssäkerhet och mörkernavigering. Du kommer också att få fördjupade kunskaper om sjökort och lära dig läsa elektroniska sjökort.

Utbildningen för kustskepparintyg avslutas med en prövning. Provet kan tas av alla som är över 15 år gamla och kostnaden för provet är 450:-. Dessutom ska du ha innehaft förarintyg/båtkörkort i minst en månad och ha praktisk erfarenhet av att framföra en fritidsbåt. Prövningen består av en skriftlig del på max två timmar och en muntlig del som utgår ifrån den skriftliga. Båda proven genomförs vid samma tillfälle och du får vid prövningens slut reda på om du är godkänd eller inte.

Utbildningen för kustskepparintyg i Göteborg kommer ge dig nya förutsättningar på sjön. Du kommer att se på den med andra ögon, vara redo för större utmaningar och tuffare prövningar. Kustskepparintyget öppnar tidigare stängda dörrar för dig som vill utvecklas inom såväl det praktiska, som navigation, till det mer teoretiska, som sjölagen. Varje del i kursen är till för att utveckla dig och din kunskap om båtlivet.

Om du är intresserad av att skaffa ett kustskepparintyg i Göteborg så behöver du bara leta upp en utbildning här på sidan och klicka på ”Boka”. Fyll i dina uppgifter så skickas en intresseanmälan direkt till den som är ansvarig för utbildningen. Om du har några frågor om utbildningen så råder vi dig att ta kontakt med utbildaren direkt.