TestUtbildningar inom förar-, och kustskepparintyg i Göteborg

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i förar-, och kustskepparintyg och finns i Göteborg.
Använd vår söktjänst för att hitta förar-, och kustskepparintyg i Göteborg och andra båtutbildningar i Göteborg.
Läs mer information om förar-, och kustskepparintyg och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Tyvärr har vi ännu inte fått in några utbildningar eller kurser i förar-, och kustskepparintyg i Göteborg

Förarintyg/Kustskepparintyg i Göteborg

Kurser för Förarintyg/Kustskepparintyg i Göteborg är för dig som vill framföra fritidsbåtar längre än 12 meter och bredare än 4 meter. Det betyder att du kan prova på nya saker på sjön och ta med dig både vänner och familj på turen.

Ett Förarintyg/Kustskepparintyg är en vidareutbildning från Förarintyget/Båtkörkortet. Det är nämligen ett krav att man sedan tidigare har just ett Förarintyg/Båtkörkort och har haft det i minst en månad om man vill ta ett Förarintyg/Kustskepparintyg i Göteborg. Dessutom måste man ha praktisk erfarenhet av att framföra en båt. Det kan t.ex. styrkas genom att man tar ett Båtpraktikintyg. Under utbildningen för Förarintyg/Kustskepparintyg kommer du att fördjupa dina tidigare kunskaper. Du kommer bl.a. att jobba vidare och lära dig mer om elektroniska sjökort samt få större insikt i fartygssäkerhet.

När du gått igenom kursen för ditt Förarintyg/Kustskepparintyg i Göteborg väntar ett prov. Provet består av två olika delar, den första är en skriftlig del som du har två timmar på dig att besvara. Den andra delen är en muntlig del som baseras på hur det skriftliga provet gått. Både delarna utförs samma dag och kostnaden för provet är 350:-. Det krävs också att den som ska ta provet är minst 15 år fyllda.

Med ett Förarintyg/Kustskepparintyg under bältet så öppnas nya dörrar på sjön. Allt du lärt dig gör det både säkrare och roligare på sjön. Dina nya kunskaper kommer att låt både dig och din familj uppleva nya saker. Det som tidigare kändes för svårt eller osäkert kan nu kännas som möjliga äventyr att längta efter.

Känns en utbildning för ett Förarintyg/Kustskepparintyg i Göteborg rätt för dig? I så fall behöver du bara scrolla ned lite här på sidan och klicka på knappen ”Boka”. Sedan fyller du bara i dina uppgifter och skickar iväg dem som en intresseanmälan till den som är ansvarig för utbildningen.