TestUtbildningar inom båtpraktikintyg i Göteborg

Dessa företag eller organisationer erbjuder kurser och utbildningar i båtpraktikintyg och finns i Göteborg.
Använd vår söktjänst för att hitta båtpraktikintyg i Göteborg och andra båtutbildningar i Göteborg.
Läs mer information om båtpraktikintyg och gör en intresseanmälan direkt till arrangören genom att klicka på företagets namn.
Läs mer om utbildningen till båtpraktikintyg och vilka krav som ställs på dig som elev.


Inga kommande kurser inlagda just nu.

Företag

Tyvärr har vi ännu inte fått in några utbildningar eller kurser i båtpraktikintyg i Göteborg

Båtpraktikintyg i Göteborg

Det finns två olika kurser för Båtpraktikintyg i Göteborg. Det första gäller framförande av båt på dagen, Båtpraktikintyg dager, och det andra går igenom användning på natten, Båtpraktikintyg mörker. Vilken av kurserna du ska gå beror lite på vad du tänkt göra efter att du tagit ditt Båtpraktikintyg. Funderar du på att ta ett Kustskepparintyg så är Båtpraktik dager ett krav.

För dig som ska vill ta ett förarintyg/båtkörkort så rekommenderar vi att du genomgår båtpraktik dager. Under utbildningen får du praktisk erfarenhet av båtlivet. Du kommer att lära dig peka ut föremål på sjökortet och visa dem i verkligenheten. Under kursen för Båtpraktikintyg dager kommer du också att lära dig ta kurs och styra efter kompass. Dessutom kommer du att få träna på en ”man över bord”-manöver och utföra flera andra praktiska övningar till sjöss.

För dig som vill ta ett kustskepparintyg så är ett Båtpraktikintyg dager ett krav. Ingen kan få ett Kustskepparintyg utan att påvisa praktisk erfarenhet och båtkunskap. Båtpraktikintyg är ett bevis på just det. Att du praktiskt prövat och bevisat dina teoretiska kunskaper i en verklig miljö.

Båtpraktikintyg mörker rekommenderas för alla som ska ta ett kustskepparintyg. Du kommer då att ha erfarenhet av många olika moment som krävs för att kunna navigera i mörker. Under kursen kommer du att prova på navigering på den nivå som förväntas för ett kustskepparintyg. Det innebär att du kommer att lära dig navigera efter och lära dig om olika typer av fyrar. Du lär dig också tips för hur du ska tänka när du bestämmer avstånd i mörker.

Om du vill anmäla dig till för att ta ett Båtpraktikintyg i Göteborg så behöver du bara klicka på ”Boka” knappen här på sidan. Då skickas en intresseanmälan direkt till den som är ansvarig för utbildningen.